Artillerigården

Artillerigården

Beskrivning:
På uppdrag av Statens Fastighetsverk renoverade vi en WC grupp, en matsal samt ett storkök. Storköket har problem med påskjutande fukt ifrån plattan och därav har tätskiktet blivit dåligt. Vi rev ut hela köket till grunden och byggde upp en ny stomme med ventilerat golv samt ventilerade väggar. Matsalens målades i kulör lika befintligt samt att vi byggde två gipsbröstningar för montage av serveringsdiskar. Utöver detta byggdes även ett platsbyggt från luftsdon.

Fakta om uppdraget
Projekttyp
Hyresgästanpassning
Entreprenadform
Utförande entreprenad
Beställare
Statens Fastighetsverk
Färdigställt
2018-05-02

Kontakta Lihab

Ring till oss

+46 (0) 8-646 20 02

Ställ en fråga

info@lihab.se

Vi ställer krav

Vi är certifierade enligt BF9K.

Läs mer